Офіційний дистриб’ютор «Mitsubishi Motors» в Україні протягом липня-серпня 2022 року підтримав гуманітарні проєкти на суму 4 мільйони гривень.

buttons.will share

З початку війни ТОВ «ЕМ ЕМ СІ УКРАЇНА», офіційний дистриб’ютор автомобілів, запасних частин та аксесуарів ТМ «Mitsubishi» в Україні, підтримує українців, надаючи благодійну допомогу. За період липень - серпень 2022 року Дистриб’ютор надав 4 мільйони гривень благодійній ініціативі «Паляниця» (БО "ЛІТЕРАРУМ КУПІДУС") для забезпечення закупівлі та доставки 6000 продуктових коробок та 150 сільських аптечок для селищ поруч з місцями бойових дій. 

Кожна продуктова коробка була зібрана за допомогою нутриціолога благодійної ініціативи «Паляниця» та розрахована на сім днів при врахуванні, що в сім’ї п’ятеро людей. Продуктові набори містять каші, тушковане м’ясо, цукор, борошно, печиво, чай та інше. Наповненням сільських аптечок займалися лікарі, виходячи із запитів населення. Кожна така аптечка включає найнеобхідніші ліки від підвищеного та пониженого тиску, високої температури, головних болів та спазмів, проблем із шлунковим трактом, носом та горлом. Один такий набір забезпечить мешканців цілого селища усіма найнеобхіднішими ліками.

Ми робимо все можливе, зі свого боку, аби підтримати українців у складний період. Нагадаємо, що з березня 2022 року, ТОВ «ЕМ ЕМ СІ УКРАЇНА», офіційний дистриб’ютор автомобілів, запасних частин та  аксесуарів ТМ «Mitsubishi» в Україні, передали на благодійність 9,2 мільйонів гривень. З них було перераховано 3 мільйони гривень для лікарень у трьох містах України. Допомогу отримали перше територіальне медичне об'єднання Львова, яке має три відокремлені підрозділи: лікарня святого Пантелеймона, лікарня святого Луки та лікарня святого Миколая, а також Національна дитяча спеціалізована лікарня ОХМАТДИТ та Уманська міська центральна лікарня. Також з травня 2022 року ми співпрацюємо з благодійною ініціативою «Паляниця» (БО "ЛІТЕРАРУМ КУПІДУС"), які забезпечують продуктовими та медичними наборами деокуповані селища, а також міста та селища поблизу бойових дій.

Тримаємось разом!
Все буде Україна!

Офіційний дистриб’ютор автомобілів, запасних частин та аксесуарів ТМ «Mitsubishi» в Україні – ТОВ «ЕМ ЕМ СІ УКРАЇНА»,  mitsubishi-motors.com.ua. 

menu.footer disclaimer
Created by CF.Digital