Топ надійних автомобілів, які варто обрати у 2022 році

Топ надійних автомобілів, які варто обрати у 2022 році

buttons.will share

На що звертають увагу майбутні автовласники, обираючи нове авто? Очевидно, що перший фактор для більшості - це вартість, другий – надійність автомобіля. Щороку експертні видання проводять опитування серед автовласників та формують загальні рейтинги найбільш надійних авто. 

Так, у 2022 році виробник Mitsubishi Motors потрапив одразу до кількох списків найбільш надійних марок автомобіля. За даними британського видання «What Car» Mitsubishi посів 2-е місце серед 50 найнадійніших марок авто, отримавши показник надійності 97,9%. Для створення цього рейтингу було опитано понад 16 тисяч автовласників на предмет частоти поломок і вартості ремонту. 

Mitsubishi також в топі надійних автомобілів Європи. За підсумками великого дослідження AltroConsumo, яке проводилось шляхом інтерв’ю понад 52 тисяч власників машин із різних країн ЄС, автомобілі Mitsubishi очолили одразу кілька списків:

  • 2 місце – найнадійніші компактні авто
  • 3 місце – найбільш надійні сімейні авто
  • 5 місце – найнадійніші позашляховики.

У цьому дослідженні також брали до уваги інформацію про вік машини, її пробіг, частоту, вартість і складність обслуговування. 

Серед різноманіття модельного ряду Mitsubishi легко загубитися, але якщо ви обираєте для себе надійний автомобіль, слід звернути увагу на наступні автівки:

  • Eclipse Cross – компактний SUV, що має міцну конструкцію та просунуту систему безпеки, яка посилюється спеціальною технологією повного приводу S-AWC (Super-All Wheel Control), що підлаштовується під різні дорожні умови: Normal Mode, Snow Mode, Gravel. Система керування вектором тяги забезпечить впевнене проходження поворотів, навіть під час ожеледиці чи дощу. Під час паркування завжди стане в пригоді система кругового огляду – яка покаже вам ситуацію навколо авто з висоти пташиного польоту. 
  • ASX – кросовер має начинку системою повного привода 4WD, що робить автомобіль повністю підвладним водієві навіть у найскладніших дорожніх умовах. Щоб обрати режим поїздки, достатньо лише натиснути кнопку та обрати потрібний на дисплеї:
  • 2WD – режим руху у звичайних умовах сухих доріг заощадить пальне;
  • 4WD AUTO – увімкнення повного приводу авто для кращого зчеплення з поверхнею дороги, допоможе збільшити керованість під час прискорення, руху серпантинами та легким бездоріжжям.
  • 4WD LOCK – рятівник зимового руху слизькими засніженими дорогами.
  • Outlander – динамічний позашляховик, що виручатиме за будь-яких обставин. Це авто буде комфортним як для щоденної їзди містом, так і для довготривалих подорожей. Місткий багажник на 571 л, об’єм якого можна збільшити до 1754 л. Це надійний автомобіль, що окрім вже вище згаданої системи повного приводу Super-All Wheel Control, додатково обладнаний функцією ACTIVE STABILITY CONTROL. Вона автоматично керує потужністю двигуна й залежно від ситуації пригальмовує те чи інше колесо для підтримки міцного зчеплення авто з дорогою під час руху слизькими, засніженими дорогами чи бездоріжжям. Якщо вам потрібно виїхати на крутий схил, то на допомогу прийде система Hill Start Assist, яка не дозволить відкотитися назад. Для безпечного паркування серед щільних міських автопотоків Outlander має велику кількість датчиків та індикаторів, які на всі 360 градусів відслідковують ситуацію навколо і повідомляють про можливі загрози й перешкоди. 

Обирайте нові автомобілі, що будуть піклуватися про вас так само, як ви піклуєтесь про своїх залізних коней.   

menu.footer disclaimer
Created by CF.Digital