Надійні автомобілі у 2022 році: який обрати?

Надійні автомобілі у 2022 році: який обрати?

buttons.will share

Власний автомобіль завжди був синонімом певної свободи. Вирушити в далеку подорож чи заміський комплекс, перевезти речі з одного місця в інше чи вчасно потрапити на важливу зустріч — все це набагато простіше, коли є автівка. У воєнний час цінність власного транспорту зросла в рази, адже мобільність та безпека перш за все. Та вимоги до надійності авто теж дещо змінилися. Якщо раніше покупці та автовласники звертали увагу на вартість обслуговування, витрату пального та потужність залежно від потреб, то зараз, вкрай важливо, аби автомобіль був:

  • пристосований також і до умов обмеженого автосервісу;
  • не вибагливим до якості пального;
  • адаптований до перевезення габаритних вантажів;
  • впевнено почував себе навіть на дорогах з незадовільним станом.

Звичайно ж, ці чинники безпосередньо впливають на технічний стан автівки та його довговічності, проте сучасний автопром не стоїть на місці та розвиває технології, що додають балів надійності особистому транспорту. 

Які параметри варті найбільшої уваги?

  • Корпус авто 

У мирний час питання кузова не було першочерговим у виборі автомобіля. Проте, в умовах, коли потрібно перевозити значну кількість багажів, габаритних предметів – міцність та місткість машини мають значення. У лінійці Mitsubishi слід звернути увагу на модель Outlander – потужний позашляховик, який впевнено тримається на дорогах різного стану: ями та грунтівка для нього не проблема. А багажник місткістю 600 літрів не обмежить вас у потребах взяти з собою все необхідне. До того ж габарити Outlander дозволять комфортно почуватися як водієві, так і пасажирам в умовах довгих поїздок.

  • Двигун 

Надійний двигун - ще одна важлива вимога до авто в будь-який час. Особливо, якщо транспорт обирається для інтенсивної експлуатації, перевагу слід надавати сучасним моторам, що не потребують постійного втручання та ремонті. Mitsubishi ASX здатний задовольнити потреби водія, як під час їзди міськими вулицями, так і по бездоріжжю, а модель Invite з 1,6-літровим двигуном ще й дозволить заощадити на пальному. Крім того, ASX потішить своєю практичністю, оскільки універсальні габарити забезпечують комфорт у пересуванні та паркуванні в умовах щільного трафіку, а повний привід моделі Instyle легко впорається з несприятливими дорожніми умовами. 

  • Вид пального 

Попри те, що дизель є більш економічним, аніж бензинові двигуни, водночас вони є більш вимогливими до якості пального. Неякісне дизельне пальне може дуже швидко вивести автомобіль з ладу. Натомість бензинові двигуни є швидшими, потужнішими та менш вимогливими. Повнопривідний кросовер Mitsubishi Eclipse Cross — практичний SUV, який має потужний бензиновий двигун. А в парі з автоматичним варіатором ця автівка не тільки забезпечує плавність руху в будь-яких умовах дороги, але й заощадить витрату пального. 

Загалом же, вибір авто – справа індивідуальна та досить серйозна, тут варто покладатися не лише свої власні уподобання, але й на думку експертів. Вони можуть допомогти вам з вибором того залізного друга, що найкраще відповідатиме вашим потребам в експлуатації.

menu.footer disclaimer
Created by CF.Digital